|
|
رتبه: عضو فعال گروه ها: دانشجو
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام هدف از تشکیل این تاپیک آشنایی با دعاهای کوتاه اما با اثرات دنیوی و اخروی بسیار بینظیر و عظیم القدر است باشد که مورد قبول ذات مقدس حق و باعث شادی قلب مبارک امام عصر عجل الله تعالی الشریف شود انشاءالله
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین من الجن و الانس من الاولین و الآخرین من الآن الی قیام یوم الدین بعدد مااحاط به علمک
تنگ چشمان نظر به میوه کنند وما تماشاگران بستانیم تو به سیمای شخص مینگری و ما در آثار صنع حیرانیم
|
|
|
دعای شریف جلیل الجبار متاسفانه من در حال حاضر در مسافرت به سر میبرم و از کتب و منابع و تجهیزات بدور هستم اما خواستم استارت کار را زده باشم و اولین دعایی که به دوستان معرفی خواهم کرد این دعای عزیز است امیدوام بتوانم ظرف این چند روز این دعارا به صورت فایل تصویری زیبای در اختیار دوستان بگذارم.در ضمن اگر کسی گوی سبقت را از من بگیرد مطمئنا در این امر خیر شریک شده است
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین من الجن و الانس من الاولین و الآخرین من الآن الی قیام یوم الدین بعدد مااحاط به علمک
تنگ چشمان نظر به میوه کنند وما تماشاگران بستانیم تو به سیمای شخص مینگری و ما در آثار صنع حیرانیم
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم لا اله الا الله الجلیل الجبار لا اله الا الله الواحد القهار لا اله الا الله العزیز الغفار لا اله الا الله الکریم الستار لا اله الا الله الکبیر المتعال لا اله الا الله وحده لا شریک له الها واحدا ربا و شاهدا احدا صمدا و نحن له مسلمون لا اله الا الله وحده لا شریک له الها واحدا ربا و شاهدا احدا صمدا و نحن له عابدون لا اله الا الله وحده لا شریک له الها واحدا ربا و شاهدا احدا صمدا و نحن له قانتون لا اله الا الله وحده لا شریک له الها واحدا ربا و شاهدا احدا صمدا و نحن له صابرون لا اله الا الله محمد رسول الله علی ولی الله اللهم الیک وجهت وجهی و الیک فوضت امری و علیک توکلت یا ارحم الراحمین اثرات دعای شریف را در ادامه تقدیم خواهم کرد
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و ادب خدمت مخاطبین محترم حضرت رسول صلی الله علیه وآله و سلم فرمودند : هرکس که هر موقع این دعا را بخواند چنان باشد که 360 حج کرده باشد و 360 ختم قرآن کرده باشد و 360 بنده آزاد کرده باشد و 360 دینار صدقه داده باشد و360 اندوهگین را از غم رهانیده باشد چون حضرت رسول صلی الله علیه وآله و سلم این کلامرا فرمود جبرئیل علیه السلام در رسید و عرض کرد یا رسول الله خداوند میفرماید هر بنده ای از بندگان خدا و هر امتی از امتان تو که این دعا را در عمر خود یکبار بخواند یا محمدصلی الله علیه وآله و سلم بحرمت و جلال خودم قسم هفت چیز بدو دهم . اول فقر و درویشی را ازو بردارم دوم از سئوال نکیرین ایمن گردانم سوم از صراط بگذرد چهارم از مرگ مفاجات نگاه دارم پنجم دوزخ را بر وی حرام گردانم ششم از تنگی قبر او را نگه دارم هفتم از غضب سلطان و ظالم او را حفظ فرمایم شاید بعضی در مفاد این دعا عظیم القدر شک کنند . بنده همین موضوع را خدمت یکی از فرهیختاگان و از سالکان راه رفته عرض کردم و اینکه هر کسی که یکبار بخواندکه بهشتی است ؟ ایشان فرمودند این ثواب ها مال کسی است که نمازش درست باشد و قبول شود چرا که اگر نماز پذیرفته شود دیگر اعمال هم پذیرفته میشود والا هیچ فایدای ندارند(که این جمله خود مضمون حدیثی است) . ضمن اینکه در همین دعای ماه رجب میخوانیم یامن یعطی الکثیر بالقلیل
|
|
|
براي ايمن ماندن از فتنه ها در آخر الزمان:
تکراردعاي غريق
يا اللهُ يا رَحمنُ يا رَحيمُ يا مُقلبَ القلوبِ ثبِّت قلبي علي دينِکَ .
در کتاب «کمال الدين» از عبداللَّه بن سنان روايت آمده که گفت:
حضرت امام صادق عليه السلام فرمود:
به زودي شبهه اي به شما خواهد رسيد که بدون نشانه (بدون عَلَمي) و بدون امام راهنمايي - يعني در ظاهر - خواهيد ماند
و از آن شبهه نجات نمي يابد مگر کسي که دعاي غريق را بخواند
. راوي پرسيد: دعاي غريق چگونه است؟
فرمود: مي گويد:
«يا اَللَّهُ يا رَحْمنُ يا رَحِيمُ يا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِيِ عَلي دِينِکَ»؛ اي خداي بخشنده! اي مهربان! اي دگرگون کننده دل ها! دلِ مرا بر دينت پايدار ساز.
پس من گفتم: «يا اَللَّهُ يا رَحْمنُ يا مُقَلِّبَ القُلُوبِ وَالأَبْصارِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلي دِينِکَ».
فرمود: خداي - عزّوجلّ - دگرگون کننده دل ها و ديده ها است، ولي آن طور که من مي گويم بگو:
«يا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثَبِّتُ قَلْبِيِ عَلي دِينِکَ».
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم در ابتدا شهادت جانگداز و جانسوز مظلوم آل محمدصلی الله علیه و آله وجود مقدس موسی بی جعفرالکاظم علیه السلام را به وجودذیجود و محزون حضرت بقیه الله اعظم روحی له فدا و همه شیعیانش و محبین مخلصش و دشمنان غاصبین خلافت لعنة الله علیهم تسلیت عرض میکنم و به همین مناسبت چند جمله ای انجام وظیفه خواهم کرد آیا فکر کردید چرا امام کاظم علیه اسلام اینقدر در تنگا قرار داشتند ؟ و به ایشان اینقدر سخت گرفته میشد ؟ چرا باید این وجود نازنین در زندان هارون باشند ؟ بعد از عصر شکوفایی شیعه و شکافته شدن دروازه های نور علم توسط امام باقر علیه اسلام و توسعه و ترویج و تربیت و تعلیم بی نظیر در عصر امام صادق علیه اسلام و شکوفایی بی نظیر مذهب جعفری پر واضح است که خلافای ملعون عباسی اگر مانند دوره صادقین علیه اسلام عمل میکردند وجود مقدس امام کاظم علیه اسلام ادامه راه پدر و جدبزرگوار خویش میداند و چه می شد ! خدا میداند؟ چه معارف نابی به دست شیعه میرسید خدا میداند ؟ نکته قابل توجهی که به نظر حقیر جالب رسید این است که در هر فراز و نشیب تاریخی شخصی یا گروهی و یا ملتی ... برای ایجاد نقطه عطف در مسیر اهدافشان و خارج شدن از تنگناهی زمانه تحمل رنج نموده و فداکاری میکردند تا این نقطه عطف رقم بخورد . شخصیت عظیم القدر امام کاظم علیه السلام هم یک تنه جور رنجهای زمانه را کشیدند تا با نهایت مظلومیت به شهادت رسیدند و این مظلومیت بقدری عظیم بود که نحوه رفتار مامون خبیث با امام رضا علیه سلام را تغییر داد و دوباره نمودار تنگنای ائمه اطهار را به سمت گشایش تغییر داد . همانطور که عظمت مظلومیت وجود مقدس امام حسین علیه السلام و اصحاب و یارانشان و عظمت جنایت روز عاشورا که لایوم کیومک یا ابا عبدالله به همراه صبر وجود مقدس زین العابیدن علیه السلام زمینه ساز شکوفائی عصر صادقین علیهم اسلام شد . بار الها به مظلومیت وجودمقدس امام کاظم علیه السلام و سختی های که در زندان های نمور و تاریک هارون خبیث کشیدند موانع ظهور فرزند محزون و منتظر و منتقمش را فراهم بفرما علی لعنة الله علی القوم الظالمین من الان الی قیام یوم الدین سیما الهارون الخبیث به عدد ما احاط به علمک لینک نمایش زنده مرقد مطهر امام هفتم علیه السلام و دیگر ائمه طاهرین علیهم السلام به تک تکشان از این طریق تسلیت عرض کنیم : http://www.aljawadain.org/live.html
و اما با عرض سلام و تشکر از سرکار خانم بداغی به خاطر حسن انتخاب و سلیقه در آوردن دعای شریف یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک چرا که شاید ناب ترین و کوتاه ترین و مهمترین دعا در عصر حاضر همین دعای شریف باشد . و چه دلیلی بالا تر برای اثبات این مدعا که اثر این دعا در عصر غیبت موجب حفظ دین میشود با اینکه خداوند علی اعلی توفیق خواندن این دعا را به من داده ولی جدا متاسفم که چرا تاپیک را با این دعا شروع نکردم که حقا با موضوعیت این تاپیک صدرنشینی این دعا میتوانست بر زیبائی این تاپیک بیفزاید . اما خداوند را شاکرم که با حسن سلیقه خانم بداغی این بنده عاصی اش را در معرفی ادعیه ماثوره به دوستان اهل بیت یاری کرد .
|
|
|
قال على (علیه السلام ): یا کُمَیْلُ! قُلْ عِنْدَ کُلِّ شِدَّة «لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ» و قُلْ عِنْدَ کُلِّ نِعْمَة «اَلْحَمْدُلِلّهِ» تُزْدَدْ مِنْها، وَ اِذا اَبْطَأَتِ الاَْرْزاقُ عَلَیْکَ «فَاسْتَغْفِرِ اللهَ» یُوَسَّعُ عَلَیْکَ فیها (بحار الانوار، جلد ۷۴، صفحه۲۷۰ )اى کمیل: در مواجهه با هر مشکلى بگو: “لا حول و لا قوّة الاّ بالله” خداوند کفایت آن مشکل را مى کند و هرگاه نعمتى به تو رسید بگو: “الحمدلله“تا سبب فزونى نعمت گردد، و هرگاه روزى تو به تأخیر افتاد، “استغفار کن” که باعث گشایش روزى است!
گفتن سه ذکر فوق، در سه زمان مخصوصى که در روایت آمده است، آثار مهمّى دارد؛ ولى آنچه که مهمّ است توجّه به این نکته که: «ذکر، فقط لقلقه زبان نیست» بنابراین، اگر به مفهوم این ذکرهاى جالب، توجّه نکنیم و پیام آن ها را در جامعه پیاده نکنیم، آن آثار را نخواهد داشت.
معناى ذکر (لا حول و لاقوّة الا بالله) این است که تمام قدرت ها به دست خداست و حلاّل همه مشکلات اوست و هر چه هست از ناحیه اوست. اگر این معنى را باور کنیم و در نتیجه با تمام وجود به در خانه او برویم و ایمانمان به این مفاهیم قوى شود، یعنى حالتى شبیه حالت غریق در دریا پیدا کنیم، که جز قدرت خداوند به هیچ چیز دیگر فکر نکنیم، خداوند در مشکلات ما را کفایت خواهد کرد. پیام ذکر(الحمدلله) این است که با رسیدن به نعمتى مغرور نشویم و حقیقتاً نعمت را از جانب او بدانیم، از آن سوء استفاده نکنیم، بخل نورزیم، در این صورت نه تنها نعمت باقى مى ماند ، بلکه فزونى مى یابد.
و ذکر سوم (استغفراللّه) نیز چنین است. معناى استغفار این است که دیگر به سراغ گناه نرویم ؛ زیرا یکى از عوامل معضلات اقتصادى در جامعه گناهان است، جامعه گناهکار جامعه فقیرى نیز خواهد بود البتّه بروز این مشکلات به هنگام گناه، زنگ بیدارباشى است براى مؤمنان. با این بینش، بروز مشکلات فوق خود نعمت است، بدین جهت خداوند کفّار را به حال خود رها کرده و براى بیدارى آن ها زنگ بیدارباش نمى زند، تا در گناهان خویش غرق شوند (با استفاده از ۱۱۰ سرمشق از سخنان حضرت علی (ع) حضرت آیت الله مکارم شیرازی )منبع: http://fekrejavan.ir/965.html
نامم را پدرم انتخاب کرد! نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم! دیگر بس است! راهم را خودم انتخاب می کنم! دکتر شریعتی
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و ادب خدمت همه مخاطبین محترم عید سعید مبعث کامل ترین و شریف ترین اعیاد اسلام بر وجود مقدس و مطهر رحمةللعالمین حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و بر نفس عزیزیش وجود مقدس و مطهر مولا امیرالمومنین علی علیه السلام و بر دخت گرامیشان و زوجه دریای جوانمردی حضرت زهرای مرضیه سیده انساءالعالمین ام الائمه سلام الله علیها و بر یازده فرزند معصومشان علیهم السلام و بر تمامی انبیاءعظام و همه شیعیان و همه مومنین و مومنات و همه محبین و محبات وهمه دشمنان خلفای غاصب لعنة الله علیهم و عمل کنندگان به اصل تبری تبریک و تهنیت عرض میکنم باشد که خداوند علی اعلی شادی دل ائمه اطهار علیم السلام در این روز خجسته رابا ظهور فرزند منتقمشان مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف مستدام بدارد در این روز شریف فرستادن صلوات بر محمد .آل محمد صل الله علیه و آله بسیار توصیه شده است
با توجه به مناسبت موضوعی این تاپیک صلواتی که یکبار خواندن آن ثواب ده هزار صلوات دارد را تقدیم به دوستان میکنم
اللهم صل علی سیدنا محمد ماختلف الملوان و تعاقب العصران و کر الجدیدان و ستقبل الفرقدان و بلغ روحه و ارواح اهل بیته منا التحیه و السلام
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم ضمن عرض تبریک و تنهیت اعیاد سعید شعبانیه خدمت همه مخاطبین امروز دعای شریف و عظیم القدر اویس قرنی را که حضرت امیر علیه السلام به ایشان آموختند را ذکر میکنیم و ثواب ها و اثرات بی نظیر آن را در پست بعد خواهیم آوردُ يَا سَلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ الطَّاهِرُ الْمُطَهَّرُ الْقَاهِرُ الْقَادِرُ الْمُقْتَدِرُ يَا مَنْ يُنَادِي مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ بِأَلْسِنَةٍ شَتَّى وَ لُغَاتٍ مُخْتَلِفَةٍ وَ حَوَائِجَ أُخْرَى يَا مَنْ لَا يَشْغَلُهُ شَأْنٌ عَنْ شَأْنٍ أَنْتَ الَّذِي لَا تُغَيِّرُكَ الْأَزْمِنَةُ وَ لَا تُحِيطُ بِكَ الْأَمْكِنَةُ وَ لَا تَأْخُذُكَ نَوْمٌ وَ لَا سِنَةٌ يَسِّرْ لِي مَا أَخَافُ عُسْرَهُ وَ فَرِّجْ لِي مِنْ أَمْرِي مَا أَخَافُ كَرْبَهُ وَ سَهِّلْ لِي مِنْ أَمْرِي مَا أَخَافُ حُزْنَهُ سُبْحَانَكَ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ- إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ عَمِلْتُ سُوءاً وَ ظَلَمْتُ نَفْسِي فَاغْفِرْ لِي إِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ- وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى نَبِيِّهِ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ تَسْلِيما
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم اثرات خواندن دعای اویس قرنی وجود مقدس حضرت امیر علیه السلام این دعا را تعلیم اویس قرنی فرمود که در جمیع حاجات بخواند که پیغمبر صل الله علیه و آله فرموده بحق آن خدائی که مرا مبعوث فرموده که هر که گرسنه یا تشنه بخواند خدا او را سیراب و اطعام فرماید و اگر بر کوهی بخواند مطیع گردد و اگر بر دیوانه خوانده شود شفا یابد و اگر بر زن حامله خوانده شود حمل بر او آسان گردد و اگر چهل شب جمعه بخواند گناهانش آمرزیده شود و اگر بر ظالم بخواند از شر او ایمن گردد و اگر در وقت خواب بخواند بعدد هر حرفی از این دعا هفتاد هزار فرشته که صورت های ایشان از آفتاب بهتر باشد کنار بستر او استغفار و دعا کنند برای او و اگر در آنشب بمیرد شهید مرده است .
|
|
|
بسم الله النور 
ميلادباب الحوائج آقا ابالفضل العباس برهمه محبانش تبريك وتهنيت باد
باسلام خدمت جناب آقاي كشفي وتبريك اين ايام فرخنده
لطفا درباره اين دعاي شريف
يا كاشف الكرب عن وجه الحسين عليه السلام اكشف كربي بحق اخيك الحسين عليه السلام
نحوه بيان ذكر آن واثراتش توضيحاتي بفرماييد.
باتشكر از مطالب ارزشمندشما
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم سرکار خانم بداغی ضمن تشکر از حضور مستمر شما در این تاپیک باید عرض کنم که این دعای شریف تا آنجائی که در خاطر حقیر هست در خواب به شخص گرفتاری تعلیم شده است و باید به عدد ابجد نام شریف عباس که صد و سی و سه 133 میشود خوانده شود منتها چون زمان زیادی از مطالعه این موضوع در زندگی نامه یا کرامات وجود مقدس و مطهر حضرت عباس علیه السلام توسط بنده گذشته شک دارم که آیا روز خاص و زمان خاصی هم در خواب به شخص گرفتار تعلیم شده بود یا نه در عین حال حتما این موضوع در اکثر کتبی که به شخصیت عظیم وجود مقدس حضرت عباس علیه السلام پرداخته اند ذکر شده .منتها باید به بنده فرصت بدهید که پیدا کنم و از این موضوع مطمئن شوم . اگر هم خودتان زحمت میکشید که بسیار خوب است چون خود سرکار عالی این دعا را آورده اید . در پناه وجود مقدس امام زمان عجل الله تعالی فرجه محفوظ باشید ان شا ءالله
|
|
|
چند دعاي کوتاه براي قنوت
* رَبَّنا لا تُؤاخِذْنا إِنْ نَسينا أَوْ أَخْطَأْنا رَبَّنا وَ لا تَحْمِلْ عَلَيْنا إِصْراً كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا رَبَّنا وَلاَ تُحَمِّلْنَا مَا لاَ طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَآ أَنتَ مَوْلينا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ.
پروردگارا! اگر ما فراموش يا خطا كرديم، ما را مؤاخذه مكن. پروردگارا! تكليف سنگينى بر ما قرار مده آن چنان كه (به خاطر گناه و طغيان) بر كسانى كه پيش از ما بودند، قراردادى. پروردگارا! آنچه طاقت تحمّل آن را نداريم، بر ما مقرّر مدار; و ما را عفو كن و بيامرز و مورد رحمت خود قرار ده. تو مولا و سرپرست مايى، پس ما را بر جمعيّت كافران، پيروز گردان.
*رَبَّنا أَفْرِغْ عَلَيْنا صَبْراً وَثَبِّتْ أَقْدامَنا وَانْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرِينَ.
پروردگارا! شكيبايى و استقامت را بر ما فرو ريز; و قدمهاى ما را ثابت بدار; و ما را بر جمعيّت كافران، پيروز گردان.
*رَبَّنَآ إِنَّنَآ ءَامَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ.
پروردگارا! ما ايمان آورده ايم; پس گناهان ما را بر ما ببخش، و ما را از عذاب دوزخ نگاه دار
*رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَإِسْرَافَنَا فِي أَمْرِنَا وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ.
پروردگارا! گناهان و تندروى هاى ما در كارها، را بر ما ببخش. قدمهاى ما را استوار بدار; و ما رابر جمعيّت كافران، پيروز گردان.
*رَبَّنَآ إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِياً يُنَادِى لِلاِْيمَـنِ أَنْ ءَامِنُوا بِرَبِّكُمْ فَأَمَنَّا رَبَّنَا فَاغْفِرْلَنَا ذُنُوبَنَا وَكَفِّرْ عَنَّا سَيِّئَاتِنَا وَتَوَفَّنَا مَعَ الاَْبْرَارِ.
پروردگارا! ما صداى منادى(تو)را شنيديم كه به ايمان دعوت مى كرد كه:«به پروردگار خود ايمان بياوريد» و ما ايمان آورديم.پروردگارا! گناهان ما را ببخش و بدى هاى ما را بپوشان; و ما را با نيكان (و در مسير آنها) بميران.
*رَبَّنَا وَ ءَاتِنَا مَا وَعَدتَّنَا عَلَى رُسُلِكَ وَ لاَ تُخْزِنَا يَوْمَ الْقِيَـمَةِ إِنَّكَ لاَ تُخْلِفُ الْمِيعَادَ.
پروردگارا! آنچه را به وسيله پيامبرانت به ما وعده فرمودى به ما عطا كن; و ما را در روز رستاخير، رسوا مگردان; زيرا تو هيچ گاه از وعده خود، تخلّف نمى كنى.
*رَبَّنَا ظَلَمْنَآ أَنفُسَنَا وَإِن لَّمْ تَغْفِرْلَنَاوَتَرْحَمْنَا لَنَكُونَنَّ مِنَ الْخَـسِرِينَ.
پروردگارا ما به خويشتن ستم كرديم; و اگر ما را نبخشى و بر ما رحم نكنى، به يقين از زيانكاران خواهيم بود.
*رَبِّ اجْعـَلْنِى مُقـِيمَ الصَّـلاةِ وَ مـِن ذُرِّيَّتِى رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَآءِ.
پروردگارا! مرا برپا دارنده نماز قرار ده، و از فرزندانم (نيز چنين فرما)، پروردگارا! دعاى مرا بپذير.
*رَبَّنَا اغْفـِرْ لِى وَلِـوَلِدَيَّ وَلـِلْمُؤْمِنِينَ يَـوْمَ يَقُومُ الْحِـسَابُ.
پروردگارا! من و پدر و مادرم و همه مؤمنان را، در آن روزى كه حساب برپا مى شود، بيامرز!
* رَبِّ أَدْخِلْنِى مُدْخَلَ صِدْق وَأَخْرِجْنِى مُخْرَجَ صِدْق وَاجْعَلْ لِّى مِن لَّدُنْكَ سُلْطناً نَّصِيراً.
پروردگارا! مرا (در هر كار،) با صداقت وارد كن، و با صداقت خارج ساز; و از سوى خود،حجّتى يارى كننده برايم قرار ده.
*رَبَّنَآ ءَاتـِنَا مِن لَّـدُنكَ رَحْمَةً وَهـَيِّئ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَداً.
پروردگارا! از سوى خودت رحمتى به ما عطا كن، و از كار (فرو بسته) ما راه نجاتى برايمان فراهم ساز.
نامم را پدرم انتخاب کرد! نام خانوادگی ام را یکی از اجدادم! دیگر بس است! راهم را خودم انتخاب می کنم! دکتر شریعتی
|
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دعای حضرت یوسف در قرآن
رَبِّ قَدْ آتَیْتَنِى مِنَ المُلْكِ وَ عَلَّمْتَنِى مِنْ تَأْوِیلِ الأَحادِیثِ فاطِرَ السَّمـواتِ وَالأَرضِ أَنْتَ وَلِیّى فِى الدُّنْیا وَالآخِرَةِ تَوَفَّنى مُسْلِماً وَ أَلْحِقْنِى بِالصّالِحینَ
بارالها، تو به من ریاست دادى، و تعبیر خواب را تو به من آموختى، اى آفریننده آسمانها و زمین، تو ولى و سرپرست من در دنیا و آخرت هستی، مرا مسلمان بمیران
و به نیكوكارانم بپیوند.
|
|
رتبه: عضو فعال گروه ها: دانشجو, کاربر عادی
|
*باسمه تعالی *
«من اناری را می کنم دانه » «به دل می گویم » «خوب بود مردم » «دانه های دلشان پیدا بود»
|
|
|
[ باسمه تعالی
کاش در این رمضان لایق دیدار شوم سحری با نظر لطف تو بیدار شوم کاش منت بگذاری به سرم مهدی جان تا که همسفرۀ تو لحظۀ افطار شوم
|
|
|
باسمه تعالی
ای دوست بیا ...
بیا با اشک تسبیحی بسازیم و برسر سجادۀ پر وسعت نیاز با جانماز اخلاص نماز بخوانیم و سجده های پاکمان را در مسجد خلوت نیمه شب ببریم .
بیا با هم در مزرعۀ پرستش آنقدر دعا بکاریم تا از نگاهامان ، خوشه های استجابت بروید . التماس دعا
|
|
|
خدایا ! آمده ام تا کوله بار سنگین گناهانم را بر روی زمین بگذارم ، آمده ام تا در سایۀ مهر تو خستگی گناهانم را از خودم برانم ، آمده ام ، آمده ام از جاده های خطرناک غفلت ، از گذرگاههای میان دره های وحشتناک و سقوط ، آمده ام از راه دراز سرزمین های سیاه خواهش ها و اسارت ها ، از پشت کوه های آرزوهای طولانی ، از آن طرف دریاهای غرور ، از آن سوی وابستگی های پوچ . ... خلاصه آمده ام تا توبه ام را بپذیری و قبولم کنی ، صدایم را بشنوی و جوابم دهی . آمین یا رب العالمین
|
|
|
الهی! ای که در کعبه شرف دادی به لطف خود حجر را نیستم کمتر ز سنگی شست و شو در زمزمم کن ******************************************* آنچنانم کن که خود از بندگانت می پسندی هر چه کم دارم بیفزا گر فزون دارم کمم کن
|
|
|
الهی ! ان أخذتنی بجرمی أخذتک بعفوک ، و إن أخذتنی بذنوبی أخذتُک بمغفرتک ، و إن أدخلتنی النار أعلمتَ أهلها إنی اُحبُک
|
|
|
Guest |